Título: Overview report of a series of audits carried out between 2013 and 2019 in order to assess official controls relating to microbial safety of food of non-animal origin
Resumen:Este informe describe el resultado global de una serie de auditorías realizadas en los Estados miembros para evaluar el sistema de controles oficiales destinados a verificar -y, en su caso, hacer cumplir- la aplicación de los requisitos de higiene alimentaria de la Unión Europea, en particular los destinados a prevenir la contaminación microbiológica de los alimentos de origen no animal.
Summary:This report describes the overall outcome of a series of audits in Member States to evaluate the system of official controls aimed at verifying – and where necessary enforcing- the implementation of European Union food hygiene requirements, in particular those aimed at preventing microbiological contamination of food of non-animal origin.
Fecha publicación: 04-08-2021
Autor: Dirección General de Salud y Seguridad Alimentaria (Comisión Europea)
ISBN / ISSN: 978-92-76-39340-5
Link: https://bit.ly/3mc8AMf
Palabras clave: auditoría , biología , fruto , informe , legumbre , norma alimentaria , nutrición , producto agrícola , riesgo sanitario , seguridad de los alimentos , transformación alimentaria
Keywords: agricultural product , audit , biology , food processing , food safety , food standard , fruit , health risk , nutrition , report , vegetable