Título: Impacts of COVID-19 and other stressors on smallholder farmers food systems and value chains in Kenya. Report three, period March-June 2021
Resumen:Este informe abarca la tercera y última fase de una encuesta sobre el impacto de los múltiples factores de estrés en las cadenas de valor agroalimentarias de las principales zonas agrícolas de Kenia desde el inicio de la pandemia de COVID-19 a principios de 2020. El período de la encuesta de la tercera fase (de marzo a junio de 2021) corresponde a la larga temporada de lluvias y los resultados se comparan con los de la misma temporada de 2020.
Summary:This report covers the third and last phase of a survey about the impact of multiple stressors on agri-food value chains in Kenya’s main agricultural areas since the beginning of the COVID-19 pandemic in early 2020. The third phase survey period (March to June 2021) corresponds to the long rain season and the results are compared with the findings of the same season in 2020.
Fecha publicación: 29-11-2022
Autor: Centro Común de Investigación; Odhiambo, K ; Lewis, J ; Tefera, N ; Thomas, A ; Meroni, M ; Dimou, M ; Rembold, F
ISBN / ISSN: 978-92-76-56612-0 / 1831-9424
Link: https://bit.ly/3ucPeuM
Palabras clave: agricultor , cadena de valor , desastre natural , enfermedad por coronavirus , informe , Kenia , seguridad alimentaria , sistemas alimentarios
Keywords: coronavirus disease , farmer , food security , food systems , Kenya , natural disaster , report , value chain